Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English
Argireline anti-wrinkle and lifting serum

Ser antirid si lifting cu Argireline

 

Descriere Produs

Ser antirid si lifting cu Argireline HERBAGEN contine Argireline prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. De regula dupa 30 ani aparitia ridurilor de expresie, vizibile mai ales in zona superioara a fetei, se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati. Actiunea peptidei consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contracturii instalate. Testele clinice au demonstrat ca aplicatii saptamanale de 10%  Argireline, de doua ori pe zi, contribuie la reducerea adancimii ridurilor cu 27% in numai 28 de zile, diminuarea volumului si lungimii acestora cu 20%, respectiv 21%.

Serul Herbagen este un produs complex format din 10% Argireline(efect antirid si lifting), colagen marin (creste elasticitatea si hidrateaza), extract castan ( favorizeaza microcirculatia din jurul ochilor, diminuand cearcanele).

Argireline® is owned by The Lubrizol Corporation”.

Mod de utilizare: Aplicat de doua ori pe zi, se constata ca in numai o saptamana aspectul pielii este vizibil intinerit, relaxat, ridurile diminuate.
Cantitate: flacon 30g

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media