Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English
Herbagen promotional anti acne package

Oferta: Pachet promotional antiacnee Herbagen

 

Descriere Produs

Descopera cea mai buna solutie antiacnee, pe baza de ingrediente de origine naturala!

Pachetul Herbagen contine doua produse cu efect de curatare si tonifiere a tenului acneeic.

Pasul 1: Masca cu carbune ”Black Mask”

Aplicata pe zonele incarcate (nas, frunte, barbie, etc.), masca indeparteaza impuritatile, excesul de sebum si indeparteaza punctele negre.

Evitand zona oculara si zonele cu fire de par, masca este lasata sa actioneze pentru 20-30 de minute. Se desprinde filmul format.

Tenul este curatat si pregatit pentru pasul 2.

Pasul 2: Apa florala Argentum Lavender

Apa florala de lavanda BIO – obtinuta prin distilarea florilor de lavanda, este cunoscuta pentru efectul antiseptic, tonic, revigorant, cicatrizant, antirid, calmant pentru tenul acneeic.

Argintul coloidal-ionic Argentum+®, ingredientul principal din Apa florala Argentum Lavender, este un produs miraculos ce inhiba multiplicarea agentilor patogeni.

Prin efectul germicid rapid si complex, anume distrugerea a peste 600 de tipuri cunoscute de microorganisme (virusuri, bacterii, ciuperci) argintul coloidal – ionic aduce numeroase beneficii epidermei.

Substanța s-a dovedit a fi un remediu excelent antiacnee prin efectul de tonifiere si igienizare a tenului, eliminand bacteriile responsabile cu aparitia acneei.

Aplicata in fiecare zi, prin pulverizare, apa florala cu argint coloidal-ionic calmeaza tenul, il hidrateaza si il ajuta sa scape de episoadele acneice neplacute.

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media