Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English


Game Produse

Herbagen cu extract din melc

Gama de produse Herbagen cu extract din melc

Secretia melcului de gradina Helix Aspersa Muller originar din Chile, reprezinta o solutie completa si echilibrata pentru produsele destinate ingrijirii pielii umane, fiind creata de o fiinta vie cu scopul de a-si proteja, vindeca, regenera si hidrata propria piele.

Gama Argireline

Argireline, prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. Dupa 30 de ani, aparitia ridurilor de expresie se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati.

Argireline
Chocolate Dream

Gama Chocolate Dream

Gama Herbagen – Chocolate Dream contine materii prime de origine naturala, unt de shea, pulbere de cacao, uleiuri vegetale de masline, avocado, argan bio si samburi de strugure, fiind compusa din unt de corp si ulei de masaj

Gama Mint Leaves

Contine 95% ingredienti de origine naturala: unt de shea, ulei masline, avocado, ulei esential de mentha spicata, glicerina. Contribuie la relaxarea musculara, stimularea circulatiei periferice, diminuarea oboselii, cresterea elasticitatii epidermei.

Gama mint leaves
Argan

Gama Argan

Gama cu ulei de Argan cuprinde 4 produse: Crema Nutritiva si Restructuranta, Crema cu efect imediat antirid, Lapte demachiant si Ulei Argan 100% Organic. Este destinata ingrijirii epidermei cu tendinta de uscare sau riduri deja formate.

Gama Ulei Macadamia

Produsele din aceasta categorie se caracterizeaza atat prin nota de parfumare delicata care ramane pe pielea corpului dupa masare dar si prin ingrediente active cu efect hranitor si hidratant: ulei de macadamia, unt de shea.

Macadamia
Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media