Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English

Crema antirid si lifting cu Argireline

 

Descriere Produs

Crema cu efect antirid si lifting cu Argireline HERBAGEN contine Argireline prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. De regula dupa 30 ani aparitia ridurilor de expresie, vizibile mai ales in zona superioara a fetei, se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati. Actiunea peptidei consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contracturii instalate.

Testele in vivo au demonstrat ca dupa 28 zile de aplicatii zilnice, dimineata si seara, crema cu 5% Argireline contribuie la reducerea reliefului cutanat cu 20%, volumului cu 21% si lungimii ridurilor cu 16%. Crema Herbagen, contine 5% Argireline (efect antirid si lifting) alaturi de colagen marin, uleiuri de zmeura, jojoba, macadamia, ce sustin actiunea benefica a peptidei prin cresterea elasticitatii pielii, hidratarii si protectiei impotriva radicalilor liberi.

Argireline® is owned by The Lubrizol Corporation”.

Mod de utilizare: Aplicata de doua ori pe zi se constata ca in numai o saptamana aspectul pielii este vizibil intinerit, relaxat, ridurile diminuate.
Cantitate: flacon 50g

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media