Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English

Creme cu efect asupra ridurilor de expresie

D1

Produsele din aceasta grupa impiedica imbatranirea prematura a pielii datorata ridurilor de expresie. Acestea devin vizibile dupa 30 de ani, mai ales in zona superioara a fetei si se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati.

Argireline reprezinta prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. Spre deosebire de toxina botulinica care conduce la paralizia temporara a muschilor injectati, aplicatiile topice cu 5-10% argireline produc relaxarea musculara, detensionarea epidermei, impiedicand reaparitia contracturii instalate, timp de cateva ore. Testele clinice au demonstrat un aspect al pielii intinerit, relaxat, o diminuare rapida a volumului, lungimii si rugozitatii ridurilor, in numai cateva zile.

Oligopeptidele obtinute din planta Okra (hibiscus esculentus) sunt de asemenea substante active cu efect miorelaxant, stimulind in acelasi timp mecanismele proprii de aparare impotriva radicalilor liberi.

Avantajul peptidelor cu actiune de relaxare musculara asupra ridurilor comparativ cu injectiile cu toxina botulinica il reprezinta efectul controlat zilnic asupra aplicatiilor. Astfel pe cand actiunea injectiilor cu toxina botulinica se mentine 5-6 luni cu riscul ca expresia fetei sa nu fie cea dorita, aplicatiile zilnice cu produsele ce contin peptide (argireline, mioxinol) au un efect controlat si reversibil dupa cca 24 ore de la utilizare.

In cazul in care s-a apelat la injectarea cu toxina botulinica si rezultatele estetice sunt cele dorite, prin utilizarea zilnica a produselor cu argireline sau mioxynol se obtine o prelungire a efectului de relaxare a musculaturii indus de procesul mentionat.

Argireline® is owned by The Lubrizol Corporation”.

Descarca Pliant de Prezentare

 

Se afișează toate cele 4 de rezultate

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media