Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English

Creme si geluri cu extract melc

D1

Secretia melcului de gradina Helix Aspersa Muller originar din Chile, reprezinta o solutie completa si echilibrata pentru produsele destinate ingrijirii pielii umane, fiind creata de o fiinta vie cu scopul de a-si proteja, vindeca, regenera si hidrata propria piele.
Secretia recoltata, filtrata, omogenizata, concentrata prin evaporare si stabilizata, are denumirea de extract de melc sau polyhelixan.

Datorita compozitiei sale valoroase polyhelixanul prezinta o actiune complexa asupra epidermei umane:
- calmanta si reparatoare.
- peeling, indepartand celulele moarte din straturile superficiale ale pielii, promovand regenerarea celulelor si a tesuturilor deformate.
- hidratanta, restructuranta si de creste a elasticitatii pielii.
- previne aparitia infectiilor, actionand ca un antiseptic natural, eficace impotriva bacteriilor prezente in acnee, ca Eschericia coli, Stafilococus aureus, Pseudomonas aeruginosa,
- antioxidant, antiinflamator, regenerator a celulelor si tesuturilor deformate.

Acesta substanta naturala complexa, este recunoscuta imediat de celulele pielii umane si transportata catre straturile profunde ale epidermei.

In scurt timp de la aplicare se observa efecte miraculoase de estompare a imperfectiunilor pielii, riduri adanci, acnee, rani, arsuri, vergeturi, cicatrici, pete datorate varstei sau expunerii, prelungite la soare, iritatii.
Gama de produse Herbagen cu extract din melc a fost conceputa pentru a fi cat mai compatibila cu structura diferitelor tipuri de ten, uscat, mixt, matur, gras, acneic, normal.

Principala calitate a produselor Herbagen cu extract din melc o constituie contributia adusa la refacerea tesuturilor deformate care pot sa apara sub diferite forme, cicatrici, riduri, iritatii, piele incarcata, pete, arsuri, vergeturi.

Se afișează toate cele 12 de rezultate

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media