Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • EnglishGama cu ulei de Argan cuprinde 4 produse: Crema Nutritiva si Restructuranta, Crema cu efect imediat antirid, Lapte demachiant si Ulei Argan 100% Organic. Este destinata ingrijirii epidermei cu tendinta de uscare sau riduri deja  formate.

Cremele Herbagen cu ulei de argan pe langa proteinele cu masa moleculara mare extrase din argan, sunt imbogatite cu fitoceramide si ulei de avocado. Utilizate zilnic dimineata si seara contribuie la netezirea ridurilor fine ( din jurul ochilor, obrajilor, buzelor) diminuand ridurile pronuntate inclusiv din zona decolteului, imbunatatesc coeziunea celulara,  aduc un surplus de lipide, regenereaza si restructureaza epiderma, prevenind descuamarea si calmand iritatiile.

Laptele demachiant cu ulei de argan curata epiderma de farduri si impuritati, contribuind de asemenea la imbunatatirea elasticitatii pielii.

Uleiul de argan HERBAGEN este 100% organic, bogat in vitamina E, omega 3 si  6, are un puternic efect antioxidant si regenerant contribuind la diminuarea ridurilor, vergeturilor, prevenirea imbatranirii precoce a pielii, datorata fumatului, poluarii, expunerii la soare. Se utilizeaza cu succes si la repararea parului deteriorat, restaurarea stralucirii si elasticitatii.

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media