Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • EnglishArgireline, prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. Dupa 30 de ani, aparitia ridurilor de expresie mai ales in zona superioara a fetei se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati. Actiunea peptidei consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contractarii instalate.

Comparand actiunea peptidei cu cea a toxinei botulinice, ambele tintesc asupra aceluiasi complex de proteine (SNAP -25) pentru a ocupa un loc in complexul SNARE , dar in mod diferit. In timp ce prin injectarea toxinei botulinice se produce o paralizie faciala locala pe o perioada de cateva luni, prin ruperea componentelor din complexul SNARE, in cazul aplicatiilor topice cu produse cosmetice ce contin argireline, musculatura este relaxata pe perioada unei zile (fara ruperea componentelor din complexul SNARE).

Argireline reprezinta alternativa topica a toxinei botulinice. Testele clinice au demonstrat ca aplicatii saptamanale de 10% Argireline de doua ori pe zi, contribuie la reducerea adancimii ridurilor cu 27%, rugozitatii cu 20%,  in numai 28 de zile, diminuarea volumului si lungimii acestora cu 21%, respectiv 16%, in numai 7 zile.

Gama este formata din trei produse: Ser, Crema si Crema de zi BB – SPF15 ce contin 10% si respectiv 5% Argireline cu efect antirid si lifting, alaturi de ingrediente organice sau de origine naturala: colagen marin, extract de aloe vera bio, uleiuri de macadamia, de zmeura  si de jojoba, extract de castan, sunsphere, pigmenti minerali, filtre solare UVA – UVB. Acestea sustin actiunea benefica a peptidei prin cresterea elasticitatii, a hidratarii si a protectiei pielii atat fata de radicalii liberi cat si fata de razele soarelui, contribuind impreuna la diminuarea ridurilor de expresie, conferind in acelasi timp un aspect mai tanar si o acoperire eficienta a imperfectiunilor epidermei.

Descarca Pliant de Prezentare

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media