Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • EnglishGama Herbagen – Chocolate Dream

Contine materii prime de origine naturala, unt de shea, pulbere de cacao, uleiuri vegetale de masline, avocado, argan bio si samburi de strugure, fiind compusa din unt de corp si ulei de masaj.

Untul de corp contribuie la hidratarea si protectia pielii de actiunea nociva a radicalilor liberi cu efect de anti-imbatranire, stimularea secretiei de colagen si elastina, regenerarea pielii, cresterea tonusului, diminuarea vergeturilor si a celulitei, combaterea stresului si obtinerea unei senzatii de relaxare.

Uleiul de masaj Chocolate Dream contribuie la nutritia si cresterea elasticitatii epidermei, lasand pielea delicios parfumata cu aroma de ciocolata, relaxand si eliminand stresul. Aplicat pe zona capilara, hraneste si confera luciu firelor de par.

Gelul de dus Chocolate Dream contine un amestec de substante tensioactive de origine naturala obtinute din cocos care asigura o spalare perfecta a pielii. Glicerina vegetala si aroma intensa de ciocolata, hidrateaza si parfumeaza pielea, creand relaxare si o stare de bine.

Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media