Telefon 021/423 36 09
Adresa Str. Doina nr. 2, sector 5, Bucureşti
  • Română
  • English


Game Produse

Genmar - Game Produse - Acid hialuronic

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o moleculă ce apare natural în corpul nostru. Preponderent acidul hialuronic face parte din piele, aceasta acoperind peste 50% din totalul de acid hialuronic din corp.

 

Ulei de argan

Gama cu ulei de argan Herbagen este destinată pielii cu tendința de uscare sau cu riduri deja formate. Cremele Herbagen cu ulei de argan conțin, pe lângă proteinele cu masă moleculară mare extrase din argan, fitoceramide și ulei de avocado.

Argireline
 
Genmar - Game Produse - Ulei de argan

Argireline

Argireline este prima hexapeptidă revoluționară cu efect antirid și lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. Acțiunea peptidei constă în detensionarea epidermei împiedicând reapariția contractării instalate în urma mișcărilor faciale repetitive (zâmbete, încruntat, etc.)

 

Artromio-Calmin

Poziții incorecte la birou, efort fizic prelungit, stresul de peste zi sau afecțiunile medicale (entorse, luxații, artroză) – toate pot duce la apariția durerilor musculare sau osoase și o stare generală de disconfort.

Gama mint leaves
 
Argan

Ayurveda

Medicina Ayurveda este un tip de medicină vechi de mii de ani, originar din India. Cuvântul este format din ”ayur” (”viață”) și ”veda” (”cunoaștere”). Unii experți estimează că Ayurveda își are originile cu până la 8.000 de ani înainte de era noastră.

 

Celule stem

Gama de celule stem din portocale provenite din culturi certificate BIO conține produse pe bază de celule stem proprii plantei, ce îi oferă acesteia capacitatea de a se regenera.

Macadamia
 
Argan

Colagen marin

Colagenul marin are o bio-disponibilitate superioară comparativ cu alte tipuri de colagen de origine animală. Această caracteristică îi permite să fie rapid absorbit de organism și îl ajută să acopere nevoile rețelei de colagen proprie pielii.

 

Extract de melc

Secreția melcului de grădină Helix Aspersa Muller originar din Chile reprezintă o soluție completă și echilibrată pentru produsele destinate îngrijirii pielii umane, fiind creată de o ființă vie cu scopul de a-și proteja, vindeca, regenera și hidrata propria piele.

Macadamia
 
Argan

Keritogen

Ureea este o substanță naturală proprie pielii și ajută la menținerea hidratării sale la un nivel optim. Stratul exterior al pielii este format din corneocite, un fel de liant celular care are rezistență sporită la mai mulți agenți chimici. În interiorul corneocitelor se află acel factor de hidratare menționat mai sus.

 

Extracte din struguri

Produsele din această gamă conțin ca substanțe active derivați de Resveratrol®, micronizat din coaja strugurilor de vin din zona Bordeaux, ulei de sâmburi de struguri. Acești ingredienți sunt foarte bogați în flavonoizi, vitamina C și E, având ca efect reducerea ridurilor.

Macadamia
 
Argan

Venin viperă

Veninul viperei cu corn este cunoscut din timpuri străvechi pentru efectul curativ pe care îl deține. În industria cosmetică veninul de viperă este folosit în tratamente destinate atenuării ridurilor, el determinând un blocaj neuromuscular care relaxează musculatura facială și are ca efect reducerea ridurilor.

 

Miere

Cine nu iubește dulceața mierii? Pe lângă gustul ei aromat și absolut cuceritor, mierea este și un ingredient minune pentru sănătatea tenului, pielii și părului. De aceea, Herbagen a ales să o integreze în gama Honey.

Macadamia
Argan

Macadamia

Uleiul de macadamia este printre cele mai populare uleiuri din industria de beauty și noi spunem că pe bună dreptate. Fiecare picătură din acest ulei prețios este bogată în acizi grași esențiali, iar formula chimică a uleiului de macadamia este incredibil de apropiată de cea a sebumului uman.

Ioni de argint

Studii recente demonstrează că nanoparticulele de argint sub 10 nm inhibă replicarea virală, având un efect distructiv asupra cca. 600 tipuri de bacterii, viruși, mucegaiuri.

Ioni de argint
 
Copyright. Numele si logoul Genmar sunt marci inregistrate ! Powered by Connect Media